Kontakt

Vi håber meget på jeres interesse, nysgerrighed og opbakning på denne spændende rejse om at bringe Dalekilde ind i en ny tid, anno 2023.

Skulle der opstå nogen spørgsmål eller lign. er I meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også meget gerne en kop kaffe og en rundvisning her på Dalekilde, hvor vi kan fortælle og vise alle igangværende og kommende projekter & drømme.

//Daniel & Louise

Du er velkommen til at kontakte os,

på tlf. +45 60 14 66 78 eller info(a)dalekilde.dk

– eller anvende kontaktformularen nedenfor.

Adresse:
Dalekilde – Det Hvide palæ
Dalekildevej 2
7183 Randbøldal

CVR. 30644662

Kontaktformular

8 + 12 =

Besøg på Dalekilde

En helt grundlæggende værdi for os er, at alle skal føle sig velkommen her hos os. Man er altid velkommen til gå en tur her på ejendommen, dog på eget ansvar og man må ikke gå ind i bygningerne.

Vi elsker at fortælle og vise rundt her på Dalekilde. Hvis der er tid & mulighed viser vi gerne rundt.

Der vil også fremadrettet blive inviteret til åbent hus, hvor vi har ekstra tid til at vise rundt her og du kan få alle fortællingerne med.

Ejendommen er privat ejendom og vi beder dig også respektere vores privatliv og at vi ikke ønsker billeder af vores børn på de offentlige medier uden tilladelse. Er der nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

“Mødestedet Randbøldal – Dalekilde Naturlegeplads” er offentlig tilgængelig mellem kl. 8-20.00. Ordensregler kan læses under afsnitett omkring Naturlegepladsen.