Fra grisestald
til hjem med hjerterum

Vi overtog Dalekilde i marts 2019. Første fase var at skabe trygge rammer for vores lille familie – for der er intet vigtigere end hinanden.

Vi bor i dag i den gamle grisestald – Det Lille Stenhus  – vores fine lille hus med masser af hjerterum.

Vi renoverede Det Lille Stenhus i perioden 2019-2020 og flyttede ind da Corona pandemien tog sit indtog verden over.

Daniel har hænderne skruet godt på og har selv stået for hele renoveringen – både inde & ude. Louise er den kreative, der udtænker løsningerne og indretter rum for rum. 

Vi bor på små 100 kvm inkl. vores skønne orangeri – hvor vi nyder at samle familien.

 

 

Vores hårde arbejde 

,I 2019-2020 fokuserede vi på at skabe et hjem – et hjem med hjerterum & kreative-DIY-løsninger.

Det Lille Stenhus er tidligere grisestald og dets tilstand var desværre i meget dårlig stand. Murene og træværk indenfor er originalt – alt andet er skiftet og istandsat efter moderne bygningsregler. 

I 2021 satte vi fokus på udearealer, hvor vi bl.a. lavede vores skønne terrasse på 150 kvm.

Vi indretter nu uderum – og nyder at vi har en skøn oase her midt i et større renoveringsprojekt.

DIY-trappe & vores Narnia

Vi har altid mange projekter i gang. Vi genbruger materialer herfra ejendommen og køber gerne fine genbrugsmaterialer/ ting – og giver det nyt liv. Ren Pippi Langstrømpe tilgang som “Ting-Findere” & “Gåpåmod på ukendte opgaver/ Det har jeg aldrig prøvet før”. Hvilket resulterer i proejekter som éntre & trappemøblet her.

Trappen der forener stueetagen med den indskudte etage – har vi selv tegnet & udtænkt. Louise er arkitekten bag. Bedstefar Torben & Daniel har flot udført arbejdet – en sand holdindsats. Vi er faktisk ret stolte heraf.

Trappen har flere funktioner i kraft af dens placering. Den fungerer som entré-møbel, opbevaring (vi kalder det Narnia), legeområde for Ellen-Marie, sin selvskrevne funktion om at forene etagerne og som et indretningsmonument – der er en vigtig del af indretningen af stuen

Egetræsplankerne der er anvendt til spark & trin er gulvbrædder fra palæets anden sal.